Servicii


Aparat dentar metalic

Aparat dentar metalic

Aparatul dentar metalic este primul aparat ortodontic inventat si reprezinta o solutie aleasa de cei mai multi pacienti, chiar si la ora actuala, datorita costului scazut, dar si avantajelor terapeutice pe care le ofera.

Detalii

Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul dentar ceramic este cel mai bun inlocuitor al aparatelor ortodontice fixe metalice, asigurind estetica si functionalitatea cavitatii bucale. In prezent, tratamentele de ortodontie nu mai deranjeaza viata sociala si increderea in sine a pacientilor. Acest lucru se datoreaza progreselor in medicina stomatologica ce a permis rezultate mai bune atit din punct de vedere functional cit si estetic.

Detalii

Aparat dentar autoligaturant Damond

Aparat dentar autoligaturant Damond

Sistemul DAMOND reprezinta un nou concept de a trata pacientii. Aparatele autoligaturante Damond ofera un tratament cu bracketi care nu au nevoie de elastice sau ligaturi metalice in jurul acestora. Odata ce necesitatea aplicarii acestor module elastice este eliminata, arcurile special concepute pentru acest sistem gliseaza liber in bracket, ceea ce duce la un tratament mai rapid fata de sistemul clasic, mai putine vizite la controalele periodice si un comfort mai mare a pacientului.

Detalii

Aparat dentar lingual

Aparat dentar lingual

Aparatul dentar lingual tot este un aparat ortodontic fix ce se aplica pe suprafata dintilor. Particularitatea ce il deosebeste fata de restul aparatelor este faptul ca bracketii sint localizati pe partea linguala (pe spatele dintilor), ceea cel face invizibil, prezenta acestuia trecind neobservata de cei din jur.

Detalii

Aparat ortodontic mobil

Aparat ortodontic mobil

Aparatul ortodontic mobil erste una din solutiile la care poti apela pentru ati corecta malpozitiile dentare. Mai flexibil decit unul fix, ce necesita purtarea constanta, aparatul dentar mobil prezinta o alegere inspirata la orice virsta.

Detalii

Trainere și Elainere

Trainere și Elainere

Trainer-ul este un aparat din silicon construit astfel incit sa relaxeze musculatura orala, ajutind astfel la alinierea dintilor si corectarea pozitiei maxilarului. Sint create in asa fel incit sa actioneze cu forte delicate asupra dintilor strimbi si inghesuiti.

Detalii
medic-ortodont.md на Русскомmedic-ortodont.md Romanian
373 (22) 60-61-08
0 (69) 60-34-23
Faceți o programare
Pune o întrebare

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru. Noi foarte rapid vă vom contacta :-)

Înscrieți-vă pentru o consultație

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru.
Noi foarte rapid vă vom contacta:-)

Data și ora vizitei dorite:
Trimite
medic-ortodont.md на Русскомmedic-ortodont.md Romanian
Meniu
+373 (22) 60-61-08
Pune o întrebare
Noi suntem situați în orașul Chișinău, sectorul Ciocana
bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Clinica stomatologică Dr.Didu "NC DENTALES"