Aparat dentar autoligaturant Damond

Aparat dentar autoligaturant Damond

Aparatele dentare autoligaturante DAMON

Sistemul DAMON reprezinta un nou concept de a trata pacientii. Aparatele autoligaturante Damon ofera un tratament cu bracketi ce nu au nevoie de elastice sau ligaturi metalice in jurul acestora. Odata ce necesitatea aplicarii acestor module/elastice este eliminata, arcurile special concepute pentru acest sistem gliseaza liber in bracket, ceea ce duce la un tratament mai rapid fata de sistemul clasic, mai putine vizite la controalele periodice si un confort mai mare al pacientului. 

Lipsa modulelor elastice elimina de asemenea acumularea in exces a placii bacteriene ceea ce face mai usor de curatat 

Cum functioneaza?

Sistemul Damon este o inovatie in ortodontie deoarece eliminia in totalitate aplicarea modulele elastice pe bracketi. Aparatele autoligaturante fixeaza arcul cu o ajutorul unei clapite care tine loc de module si care se inchide/deschide pentru a permite schimbarea arcurilor pe perioada tratamentului ortodontic.

Avantajele aparatelor autoligaturante DAMON

Tratament mai rapid

Tratamentul cu sistemul Damon este cu pana la sase luni mai rapid decat cu aparatul dentar traditional. Sistemul Damon functioneaza 24/7 si asigura alinierea dintilor pentru a crea un zambet ce va imbunatati intregul aspect facial.

Mai confortabil

Aparatele autoligaturante Damon ofera un tratament ortodontic mai confortabil decat aparatul dentar tradiţional. Sistemul Damon foloseste aparatul dentar fara module elastice sau metalice care nu trebuie să fie „stranse”.

Vizite mai putine la clinica

Aparatele dentare Damon necesita mai putine vizite la cabinet comparativ cu aparatele dentare traditionale. In cazul aparatelor clasice, pacientul trebuie sa vina la clinica o data pe luna pentru a activa aparatul dentar. In cazul sistemului Damon, aceste vizite se reduc la jumatate (controalele se vor efectua o data la 2-3 luni)

Usor de curatat

Datorita lipsei elasticelor si modulelor, aparatele autoligaturante damon elimina in mare parte placa bacteriana si astfel se curata mai usor.

 

medic-ortodont.md на Русскомmedic-ortodont.md Romanian
373 (22) 60-61-08
0 (69) 60-34-23
Faceți o programare
Pune o întrebare

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru. Noi foarte rapid vă vom contacta :-)

Înscrieți-vă pentru o consultație

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru.
Noi foarte rapid vă vom contacta:-)

Data și ora vizitei dorite:
Trimite
medic-ortodont.md на Русскомmedic-ortodont.md Romanian
Meniu
+373 (22) 60-61-08
Pune o întrebare
Noi suntem situați în orașul Chișinău, sectorul Ciocana
bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Clinica stomatologică Dr.Didu "NC DENTALES"